Suntem unul dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Am servit pana acum peste 45000 de clienti. Ne bucuram sa va putem oferi servicii de foarte buna calitate prin intermediul Internet-ului.

Cu stima,

FILOZOFIA DE BUSINESS

Am construit o afacere orientata spre servirea clientului si suntem mandri de reputatia obtinuta, pentru serviciile noastre de o foarte buna calitate. De asemenea suntem mandri ca ne-am construit o echipa din angajatii nostrii, echipa ce are are aceleasi valori comune cu telurile firmei noastre: servirea ireprosabila a clientilor.

Atat clientii nostrii cat si angajatii nostrii sunt prioritati ale obiectivelor firmei noastre.

BACKGROUND COMPANIE

Societatea a crescut an de an si a devenit unul din cei mai mari comercianti online de mobila si decoratiuni.

Am inceput in 2005 ca o companie mica dar cu idei mari si cu un management cu multa experienta in domeniu. Ne-am axat aceasta afacere pe servirea ireprosabila a clientilor, adaugarea de servicii superioare (ex. Transport la domiciliu atat in cursul zilei dar si seara, pentru oameni foarte ocupati)

In anii care au trecut am devenit o companie importanta dar am pastrat obiectivele noastre: calitate si valoare superioara pentru serviciile prestate.

ECHIPA DE VANZARI

Este alcatuita in exclusivitate din profesionisti maturi de 30-60 ani ce au inceput de tineri si au fost excelent pregatiti de experti in domeniu. Aceste calitati dobandite precum si implicarea personala au facut din acestia o echipa extraordinara cu rezultate de exceptie.

Faptul ca suntem un comerciant mare ne permite sa va oferim produse de foarte buna calitate si la preturi excelente pentru dvs. (clientul nostru).

SHOWROOM-URI

Pentru a veni in intampinarea clientilor am deschis mai multe magazine de prezentare unde puteti vedea “pe viu” cum arata produsele si calitatea acestora.

In urmatoarea perioada vom deschide si alte magazine de prezentare in diverse zone ale Bucurestiului.

Ce este mai usor decat sa vezi, sa comanzi, si sa primesti acasa produsul?

Avand in vedere piata cumparaturilor online ce este in permanenta crestere si clientii neincrezatori si pretentiosi, am reusit de la inceput sa oferim produse si servicii de calitate superioara la preturi competitive.

Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si juridice. Persoanele fizice fac parte din oamenii ocupati ce nu au timp la dispozitie, dar doresc produse de

VREAU SA VAD PRODUSELE