Conditii de returnare

Scaunele pot fi returnate in termen de 14 zile de la data achizitiei daca:

– Ambalajul initial este intact.
– Sunt insotite de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc)
– Nu au defectiuni fizice sau zgirieturi, etc.
– Scaunele ce au ca suport roti, dupa asamblare nu vor mai putea fi desfacute decat prin deteriorare fizica. Nu se acepta returnarea acestora dupa ce au fost asamblate.

SC. Exclusive Leaving SRL se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Cheltuielile privind transportul cad exclusiv in sarcina clientului. Transportul se va efectua folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare.

Produsele livrate prin mijoace proprii precum si cele ridicate de la sediile sau showroom-urile noastre, conform legii nr. 51 din 21 ianuarie 2003 nu se considera comert la distanta.

In cazul returnarii contravalorii produselor platite prin sistemul P.O.S. se retine comisionul bancar de 2%.

Firma noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

LEGISLATIE

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.